Επικήρυξε τον δράστη που κρέμασε το γάτο της σε δέντρο στον οικισμό του Πόρτο Ύδρα

Με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ η Έλσα Αλεξίου επικήρυξε τον δολοφόνο του γάτου της Αρίστο που βρέθηκε πνιγμένος και κακοποιημένος να κρέμεται με σχοινί από ένα δέντρο το πρωί της 15ης Αυγούστου στον οικισμό του Πόρτο Ύδρα στον νομό Αργολίδας. Ο δράστης αφού πρώτα χτύπησε τον γάτο στη συνέχεια τον έπνιξε χρησιμοποιώντας το σχοινί από το παιδικό παιχνίδι «σχοινάκι».

Όπως η ίδια αναφέρει η οικογένεια της αποφάσισε να επικηρύξει το ανθρωποειδές δίποδο που βασάνισε και κρέμασε τον Αρίστο με την ελπίδα ότι τα χρήματα θα αποτελέσουν κίνητρο για εκείνον που γνωρίζει τον δολοφόνο ώστε να μιλήσει για  να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Οποιοσδήποτε είναι ικανός να βασανίσει και να θανατώσει με τέτοιο τρόπο ένα ζωάκι, είναι παραπάνω από ικανός να πράξει το ίδιο και σ’ έναν άνθρωπο» επισημαίνει η Έλσα Αλεξίου, προσθέτοντας ότι ο γάτος της ήταν ένα πλάσμα που έδινε χάδια και φιλιά σε όποιον συναντούσε. Η κα Αλεξίου αναμένεται να καταθέσει καταγγελία κατ’ αγνώστου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.