Έριξαν φόλες και δηλητηρίασαν αδέσποτα ζώα στην πόλη της Λάρισας

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας των δυο σκύλων που νοσηλεύονται από χθες το βράδυ σε κτηνιατρείο της Λάρισας μετά από κατανάλωση φόλας. Τα δηλητηριασμένα σκυλάκια βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Καραγάτση, και περισυνέλεξαν εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa).

Λίγη ώρα πριν, το Σωματείο είχε ενημερωθεί για μια νεκρή γάτα από φόλα που εντοπίστηκε στην περιοχή των πυροβολικών δίπλα από το 22ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και για 2 νεκρά από δηλητήριο σκυλιά στην περιοχή της Νεάπολης στο ύψος του αστυνομικού τμήματος.

 

 

«Ο δήμος Λάρισας ακούει επιτέλους; Θα δραστηριοποιηθεί δυναμικά ή θα παραμείνει στην τυπική ανακοίνωση που εξέδωσε; Οι προτάσεις μας υπάρχουν γραπτώς. Ανταπόκριση περιμένουμε» αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.

Ο Σύλλογος θα καταθέσει καταγγελία κατ’ αγνώστων στην αστυνομία και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για τις μαζικές δηλητηριάσεις να επικοινωνήσει μαζί του ή με την αστυνομία.