Έριξαν φόλες με τριμμένα γυαλιά και σκότωσαν 11 αδέσποτα ζώα στον Αυλώνα Ωρωπού

Φρικτό θάνατο βρήκαν 5 αδέσποτοι σκύλοι και 6 αδέσποτες γάτες στον Αυλώνα Ωρωπού όταν κατανάλωσαν φόλες που περιείχαν τριμμένα γυαλιά που κάποιο δίποδο τέρας έριξε στην περιοχή με σκοπό να αφανίσει τα ζώα με τον πιο επώδυνο θάνατο. Και τα 11 ζώα, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στην περιοχή, είχαν στειρωθεί και εμβολιαστεί από το Φιλοζωικό Σωματείο Ωρωπού.

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωρωπού (Μαλακάσα, Άγιος Κωνσταντίνος, Χαλκούτσι, Σκάλα, Αυλώνας) οι εθελοντές του σωματείου βρίσκουν συστηματικά δηλητηριασμένα αδέσποτα ζώα, αλλά ποτέ δεν είχαν στη διάθεσή τους έστω και μια πληροφορία ώστε οι Αρχές να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

 Θύμα των δολοφόνων και ο σκυλάκος της φωτογραφίας 

Ακόμα και στις επικηρύξεις των ενόχων για τις μαζικές δηλητηριάσεις κανείς από τους κατοίκους των περιοχών αυτών δεν ανταποκρίθηκε, καλύπτοντας ουσιαστικά τους δράστες που εγκληματούν εις βάρος των ζώων.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Ωρωπού κατήγγειλε στην Αστυνομία τη νέα μαζική εξόντωση των αδέσποτων ζώων στον Αυλώνα και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το έγκλημα να επικοινωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6934568074.