Εξαφανίστηκε ο σκύλος που βρέθηκε την Πρωτοχρονιά αλυσοδεμένος μέσα στα χιόνια στα Ζένια Κρήτης

Η εθελοντική ομάδα «Ag. Nikolaos Crete - Rescue» κατέθεσε καταγγελία την περασμένη Κυριακή στο Α.Τ. Νεάπολης για τον Μπόμπο, το μικρόσωμο σκυλάκι που βρέθηκε την Πρωτοχρονιά αλυσοδεμένο στην άκρη του δρόμου μέσα στα χιόνια, απέναντι από ένα κλειστό εστιατόριο στην είσοδο του χωριού Ζένια Λασιθίου Κρήτης. 

Ο σκύλος ήταν ταλαιπωρημένος και πεινασμένος, χωρίς νερό και το μπολ του που περιείχε λίγες μουλιασμένες κροκέτες, είχε θαφτεί από το χιόνι. Ακόμη, δεν είχε πλήρη πρόσβαση μέσα στο σπιτάκι του καθώς ο πάγος είχε κολλήσει την αλυσίδα του, και το ζώο έτρεμε από το κρύο. 

 

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εθελοντική ομάδα «Ag. Nikolaos Crete - Rescue» ο συγκεκριμένος Μπόμπος δεν είναι ο πρώτος που εντοπίστηκε δεμένος στο συγκεκριμένο σημείο. Την περασμένη χρονιά ζούσε στο ίδιο σπιτάκι ένας άλλος σκύλος, ο οποίος διασώθηκε από φιλόζωους και δόθηκε για υιοθεσία.

Ο Μπόμπος που βρέθηκε την Πρωτοχρονιά μετά από τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του και την κινητοποίηση πολιτών που θέλησαν να τον βοηθήσουν, απομακρύνθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας από τον τόπο όπου ήταν δεμένος κι έχουν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες για να εντοπιστεί ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ασφαλής.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με τον Μπόμπο και τον «ιδιοκτήτη» του ή αν ξαναδεί στο ίδιο σημείο σκύλο μόνιμα δεμένο, να ενημερώσει αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.