Φαρμακοποιός μπουγέλωσε σκύλο

Στο Α.Τ. Πολίχνης κατέθεσε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο Αντώνης Τσαλουχίδης εις βάρος του φαρμακοποιού τον οποίο βιντεοσκόπησε να ρίχνει ένα κουβά με βρωμόνερα σε αδέσποτο σκύλο που κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του. Με την κατάθεση του ολοκληρώθηκε η δικογραφία της υπόθεσης, η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα για να ασκήσει την Ποινική Δίωξη και να οριστεί η Δικάσιμος.

Το επίμαχο βίντεο είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου στις 5 Ιουνίου προκαλώντας την οργή των φιλόζωων για τον τρόπο που ο συγκεκριμένος φαρμακοποιός συμπεριφέρθηκε στο ζώο. Ο Αντώνης Τσαλουχίδης αναγκάστηκε όπως είπε μετά από απειλές που δέχθηκε να κατεβάσει το βίντεο από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook και αρχικά αρνήθηκε να προβεί σε επώνυμη καταγγελία καθώς διατηρεί κατάστημα στην ίδια περιοχή όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο φαρμακείο. Ήδη όμως το θέμα είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ο κ. Τσαλουχίδης κατέθεσε τελικά καταγγελία εις βάρος του άνδρα που μπουγέλωσε το αδέσποτο ζώο.

Μια μέρα πριν ο αυτόπτης μάρτυρας καταθέσει επώνυμα,  η Μάρθα Πουλτίδου, γνωστή για τη φιλοζωική της δράσης, άσκησε μήνυση κατά του φαρμακοποιού, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε από το Α.Τ. Πολίχνης να καταθέσει. Αλλά και η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου ««ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ - Η ΑΓΑΠΗ» Ιζαμπέλα Μποτονάκη κατέθεσε την ίδια ημέρα στο Α.Τ. Πυλαίας προσκομίζοντας το επίμαχο βίντεο, χωρίς ωστόσο να έχει ενημερωθεί ότι ήδη ασκήθηκε μήνυση εις βάρος του φαρμακοποιού. Ωστόσο η κατάθεση της στάλθηκε στο Α.Τ. Πολίχνης όπου συμπεριελήφθη στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.