Η κακοποίηση ζώων μας αφορά όλους

Μήνυμα ευαισθητοποίησης απέναντι σε περιστατικά κακοποίησης ζώων στέλνει το τηλεοπτικό σποτ με το γενικό τίτλο «Σταμάτα τώρα! Κοίταξε τα μάτια τους! Stop Now! Look into their eyes!» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα.

 Η πρωτοβουλία αυτή, μεταξύ των άλλων δράσεων της Ομοσπονδίας, ήταν επιτακτική, εξαιτίας της πολύ άσχημης κατάστασης διαβίωσης των ζώων στην πατρίδα μας, καθώς και των συχνών και πολλές φορές πρωτοφανούς βαναυσότητας περιστατικών κακοποιήσεων, δηλητηριάσεων, εγκαταλείψεων, θανάτων από ασιτία και άλλου είδους αγριοτήτων σε βάρος τους, από «συνανθρώπους» μας.

Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία "ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη - Ευάγγελος Τσιρώνης".

Τα κείμενα, πάνω στα θέματα που υποδείχτηκαν από την Π.Φ.Π.Ο, έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Αδριανού. Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Αδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης, Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα, Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κωνσταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασάτου Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδοσφαιριστές Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος.

Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς και οπερατέρ ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Μοντάζ ο Μάκης Φάρος.

 Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν επίσης εθελοντικά οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

Τις αφίσες, τα έντυπα των θηκών των cd σχεδίασε εθελοντικά η Χριστιάνα Μπεργκ.