Η κάμερα κατέγραψε τον άνδρα που εγκατέλειψε κουτάβι έξω από pet shop στην Αθήνα

Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου ένας άνδρας στάθμευσε το αυτοκίνητό του με ξένες πινακίδες έξω από κατάστημα pet shop στην Αθήνα και εγκατέλειψε ένα κουτάβι αδιαφορώντας για την τύχη του.

Στην αρχή άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έβγαλε δύο μπολάκια, τα οποία τοποθέτησε έξω από το pet shop. Το κουτάβι που έφερε λουρί βγήκε μόνο του από το Ι.Χ. και ακολούθησε τον άνδρα, ο οποίος αμέσως το έδεσε.

Ακολούθως πήγε ξανά στο αυτοκίνητο του και πήρε μια σακούλα προφανώς με ξηρά τροφή και την άφησε δίπλα στο κουτάβι που εκείνη την ώρα μύριζε αμέριμνο το χώρο. Τη στιγμή όμως που ο άνδρας μπήκε στο αμάξι το κουτάβι αντιλήφθηκε ότι το εγκαταλείπει και κοιτάει επίμονα το Ι.Χ. που απομακρύνεται, προσπαθώντας να λυθεί από το λουρί.

Ο  δράστης δεν υπολόγισε όμως ότι η κάμερα ασφαλείας του pet shop κατέγραψε την κάθε του κίνηση. Αναμένεται να γίνει καταγγελία εναντίον του αφού η εγκατάλειψη ζώου διώκεται ποινικά.

Το κουτάβι  είναι θηλυκό, ηλικίας 2 – 3 μηνών. Φιλοξενείται σε σπίτι φιλόζωου και ψάχνει μια οικογένεια που θα το αγαπήσει και δε θα το εγκαταλείψει ποτέ.

Αν θέλετε αυτή η ψυχούλα να γίνει μέλος της οικογένειας σας επικοινωνήστε με τη Σελίδα του pet shop Xrysanthi-Katerina στο facebook μέσω inbox