Κατήγγειλε 37χρονο ότι χτύπησε και έκαψε 2 σκυλάκια στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ενημερώθηκε χθες από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών ότι μια γυναίκα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών κατήγγειλε ότι το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου ένας 37χρονος άνδρας αφού ξυλοκόπησε δύο μικρόσωμα σκυλάκια στη συνέχεια τα περιέλουσε με βενζίνη και τα έκαψε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ο 37χρονος είχε κλειδιά του Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών καθώς στο παρελθόν είχε συνάψει εργολαβική σύμβαση με το Δήμο Σερρών.

Συγκεκριμένα για την νέα αυτή υπόθεση ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών αναφέρει τα ακόλουθα: «Θρίλερ στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών. Στο τριτοκοσμικό κυνοκομείο των 600 ζώων του Δήμου Σερρών παρανοϊκός «εθελοντής» χτύπησε με ξύλο και έκαψε με βενζίνη δυο μικρόσωμα ζώα. Για το περιστατικό ενημερωθήκαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών σύμφωνα με το οποίο ο αδίστακτος 37 χρόνος στο παρελθόν είχε συνάψει εργολαβική σύμβαση με το Δήμο για 4 φορές το χρόνο (;) και συνέχισε να προσφέρει «εθελοντισμό» στο χώρο του κυνοκομείου τα απογεύματα έχοντας κλειδιά από την υπηρεσία όπως και πάρα πολλοί άλλοι «εθελοντές» και μη.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από μια άλλη εθελόντρια του κυνοκομείου ο δράστης το απόγευμα του Σαββάτου χτύπησε και κατόπιν περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε δύο μικρόσωμα ζώα τα οποία ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν! Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μέσα στο αναρρωτήριο του κυνοκομείου που βρίσκονταν τα άρρωστα ζώα! Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό του τρόμου εγείρει πολλά ερωτηματικά για τη λειτουργία της δημόσιας και αδρά χρηματοδοτούμενης υπηρεσίας του Δήμου Σερρών. Περιμένουμε βέβαια να μάθουμε περισσότερα από τους αρμόδιους και συναρμόδιους καθώς το όλο θέμα τυλίγει μια μυστηριώδης σιωπή». 

O 37χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Το  Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι  «ο 37χρονος συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος που πήγε να ταΐσει τ' αδέσποτα του κυνοκομείου ισχυρίζεται ότι δύο απ' αυτά του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν. Φέρεται ότι τα χτύπησε με ξύλο μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τους έβαλε φωτιά. Συνάδελφοι του φαίνεται ότι αργότερα αντίκρισαν αποτεφρωμένα τα άτυχα ζώα, ειδοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται ότι κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στις 12 μετά το μεσημέρι στα δικαστήρια των Σερρών».