Παλλήνη: Επικήρυξαν τον δράστη που σκοτώνει αδέσποτα ζώα με κεφτεδάκια ανακατεμένα με θρυμματισμένα γυαλιά

Το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης «Δικαιοσύνη Για Τα Αδέσποτα» επικήρυξε με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ τον δράστη, ο οποίος εξοντώνει αδέσποτα ζώα με κεφτεδάκια που περιέχουν θρυμματισμένα γυαλιά.

Τα τελευταία θύματα του ήταν δύο αδέσποτα σκυλιά που εντοπίστηκαν νεκρά στις 9 Ιουνίου 2018 στην οδό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και στις 11 Ιουνίου βρέθηκε ακόμα ένα νεκρό σκυλάκι που είχε στειρωθεί πρόσφατα. Και τα τρία αυτά ζώα που φρόντιζαν φιλόζωοι, βρήκαν φρικτό θάνατο αφού είχαν καταναλώσει κεφτεδάκια που ο δολοφόνος τους είχε «μαγειρέψει» με θρυμματισμένα γυαλιά.

 

 

Σύμφωνα με το Σωματείο η κατάσταση στην Παλλήνη είναι ανεξέλεγκτη αφού οι δράστες δεν διστάζουν να πετούν φόλες ακόμα και μέσα στις αυλές των σπιτιών. Ήδη ένας κάτοικος της Παλλήνης κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων καθώς βρήκε μέσα στην αυλή του δηλητηριασμένο δόλωμα.

«Η εξόντωση είναι μαζική και δεν θα σταματήσει εδώ. Μιλήστε! Στη θέση αυτών των αδέσποτων μπορεί να ήταν το δικό σας ζώο. Είμαστε εδώ να αναλάβουμε κάθε σοβαρή πληροφορία και εμείς με τη σειρά μας θα πράξουμε τα νόμιμα. Θα τηρηθεί η ανωνυμία σας. Θα καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστου και ελπίζουμε σύντομα ο άγνωστος να γίνει γνωστός» αναφέρει Το Φιλοζωικό Σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης «Δικαιοσύνη Για Τα Αδέσποτα».

 

 

Ο Δήμος Παλλήνης σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τις δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος, αναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και καλεί τους δημότες του να βοηθήσουν στην αποκάλυψη των δραστών.

Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον δράστη ή αν πέσει στην αντίληψή του κάτι ύποπτο να ενημερώσει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης στο 210 6615900 ή το φιλοζωικό σωματείο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης «Δικαιοσύνη Για Τα Αδέσποτα» στο 6971703944 (email: [email protected]). Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.