Πέραμα Αττικής: Αναζητούν τον δράστη που σκοτώνει αδέσποτες γάτες και στοιβάζει τα πτώματα τους

Εθελόντρια του Ζωοφιλικού Συλλόγου Περάματος (ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ.) ειδοποιήθηκε χθες για ένα αποτρόπαιο έγκλημα στην συμβολή της οδού Αβέρωφ και της Λεωφόρου Ειρήνης καθώς κάποιος σκοτώνει αδέσποτες γάτες και στη συνέχεια στοιβάζει τα άψυχα σώματά τους το ένα πάνω στο άλλο.  

Στην ανακοίνωσή του ο ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ. επισημαίνει: «Στην φωτογραφία βλέπουμε μία οικογένεια της γατοαποικίας θύματα αυτού του εγκληματία. Κάτω - κάτω είναι το κουφάρι της μανούλας σε κατάσταση αποσύνθεσης να την τρώνε τα σκουλήκια και από πάνω της τα επίσης νεκρά μωράκια της, το ένα γατάκι πάνω στο άλλο...

Στο ίδιο σημείο που εντοπίστηκαν τα πτώματα βρέθηκε και ένας γατούλης σε άθλιο χάλι, αλλά ακόμη ζωντανός. Μεταφέρθηκε σε Κτηνιατρική Κλινική όπου του έγιναν εξετάσεις κι όλα τα απαραίτητα. Δεν έχει φάει φόλα, δεν είναι άρρωστος. ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Κατέληξε λίγο αργότερα.

Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει κάτι για το απεχθές αυτό ΕΓΚΛΗΜΑ ή για το ποιος είναι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τους εθελοντές του ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ. είτε στέλνοντας μήνυμα στη Σελίδα μας είτε καλώντας στο 6945367391.

Θα γίνει καταγγελία κατά αγνώστων στο Α.Τ. της περιοχής. Ο δολοφόνος πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί και ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ.