Ραφήνα: Νέο θύμα του αδίστακτου δολοφόνου που επί τρία χρόνια πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι αδέσποτους σκύλους

Ανενόχλητος συνεχίζει το δολοφονικό του έργο ο αδίστακτος εγκληματίας  που εδώ και τρία χρόνια εκτελεί αδέσποτα σκυλιά πυροβολώντας τα εξ επαφής ανάμεσα στα μάτια με αεροβόλο κυρίως στην περιοχή της Ραφήνας. Το τελευταίο θύμα του βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018 πυροβολημένο στο κεφάλι να ψυχορραγεί μέσα σε μια αυλή κοντά στο κέντρο της Ραφήνας.  Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο κτηνιατρείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Για το νέο έγκλημα του δράστη ο φιλοζωικός σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Φεβρουάριος 2018 και ο αδίστακτος εγκληματίας συνεχίζει το έργο του ανενόχλητος. Εδώ και τρία χρόνια κάθε τέτοια εποχή από τέλη Φεβρουαρίου αρχίζει τις εκτελέσεις αδέσποτων σκυλάκων με πυροβολισμό, σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι, ανάμεσα στα μάτια. Κάθε χρόνο μετράμε αδικοχαμένες ψυχές που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

 

 

Έχουμε χάσει πια το μέτρημα γιατί το έργο του, εκτός από τον Δήμο Ραφήνας, το συνεχίζει και σε όμορους δήμους όπως του Μαραθώνα. Πολλές δε περιπτώσεις τις μαθαίνουμε εκ των υστέρων μετά από πολλούς μήνες γιατί κανείς δεν ενημερώνει την αστυνομία και φυσικά ούτε εμάς.

Το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2018 άλλο ένα θύμα του, ξεψυχούσε μέχρι το πρωί που μας ειδοποίησαν ότι ένα σκυλάκι που το συντηρούσε η γειτονιά που ζούσε κοντά στο κέντρο της Ραφήνας, το βρήκαν μέσα σε μια αυλή να ψυχορραγεί. Μεταφέρθηκε σε κώμα αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά για επιστροφή! Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η ακτινογραφία που του κάναμε δείχνει το σφαιρίδιο μέσα στο κρανίο του. 

 

 

Και δημιουργείται το εύλογο ερώτημα. Αν ο δολοφόνος εκτελούσε ανθρώπους θα ήταν ακόμα ελεύθερος; Η αρμόδια αρχή, όπως η Αστυνομία ή ακόμα και ο Δήμος, δεν θα έπρεπε να είχαν σηκώσει τον κόσμο ανάποδα για να βρεθεί ο υπεύθυνος; Δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος για να πιαστεί αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας. Ο κόμπος έχει πλέον φτάσει στο χτένι και θα έπρεπε η Πολιτεία να λειτουργήσει αμείλικτα και με κάθε μέσο για να βρεθεί ο υπεύθυνος.

Εμείς θα ακολουθήσουμε για άλλη μια φορά τη νόμιμη οδό και θα καταθέσουμε μήνυση κατά αγνώστου με όλα τα στοιχεία που έχουμε, αλλά αυτό τελικά δεν φτάνει. Η Πολιτεία πως θα ενεργήσει για να τελειώσει επιτέλους αυτός ο εφιάλτης;» καταλήγει η ανακοίνωση του φιλοζωικού συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος».