Σκόρπισαν ξανά το θάνατο με φόλες στο Ακρωτήρι Μυτιλήνης

Οι δολοφονίες αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς με δηλητηριασμένα δολώματα συνεχίζονται αμείωτες στη Λέσβο και τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» τα νέα θύματα αυτής της παράνομης και απάνθρωπης μεθόδου θανάτωσης ζώων ήταν δύο ιδιόκτητα σκυλιά και τέσσερις αδέσποτες γατούλες που βρήκαν φρικτό θάνατο από φόλες στην περιοχή Ακρωτήρι Μυτιλήνης. 

Συντετριμμένος ο κηδεμόνας των δύο αδικοχαμένων σκύλων αναφέρει: «Προ 5ετίας μαζέψαμε από το δρόμο αυτά τα δύο ορφανά σκυλιά των φωτογραφιών και τα κάναμε μέλη της οικογένειάς μας! Μας χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους. Στις 6 Φεβρουαρίου 2017 τους έριξαν φόλες και στέρησαν με ύπουλο τρόπο απ' αυτά τη ζωή και από εμάς τη χαρά της συντροφιάς και παρουσίας τους. Παρακαλώ όποιον με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να δώσει πληροφορία για να βρεθούν οι δράστες αυτής της δολοφονίας να επικοινωνήσει μαζί μου. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση της ΚΙΒΩΤΟΥ. Δίδεται αμοιβή. Σας ευχαριστώ».

 Το ένα από τα δύο σκυλιά της οικογένειας που βρήκε φρικτό θάνατο από φόλα

«Οι εγκληματίες που δολοφονούν ανυπεράσπιστα πλάσματα θα συνεχίζουν το έργο τους όσο ο καθένας από εμάς αδιαφορεί. Αν ακούσετε κάποιον να απειλεί τα ζώα, ιδιόκτητα και αδέσποτα, αν παρατηρήσετε ύποπτες κινήσεις, αν έχετε υποψίες ότι κάποιος δολοφόνος ζει ανάμεσά σας και δίπλα στις οικογένειες και τα κατοικίδια σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την «Κιβωτό Μυτιλήνης». Μόνο με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε να λογοδοτήσουν οι εγκληματίες που ζουν στο νησί μας» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μέριμνας Αδέσποτων Ζώων «Κιβωτός Μυτιλήνης».