Σκότωσε με φόλα 10 σκυλιά και πέταξε τα πτώματα σε απόμερο μέρος στη Ξάνθη

Πριν από μερικές μέρες η σκυλίτσα Γλύκα και τα 8 κουτάβια της είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την παραλία Αβδηρών στη Ξάνθη όπου ζούσαν. Οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» μάταια αναζητούσαν τη σκυλοοικογένεια που φρόντιζαν καθημερινά.

Μέχρι που κάποιος τους υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκονταν τα πτώματα της σκυλίτσας και των 8 κουταβιών της, αλλά και ενός ενήλικα σκύλου. Ο υπεύθυνος αυτού του φρικτού εγκλήματος αφού δηλητηρίασε τα ζώα στη συνέχεια τα μετέφερε και τα πέταξε σε απόμερο μέρος για να εξαφανίσει τα ίχνη τους και να μην εντοπιστούν ποτέ από τους φιλόζωους.

Όπως αναφέρουν οι εθελοντές το σημείο αυτό δεν μπορεί κάποιος να το βρει τυχαία και προφανώς αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο δράστης που θα παραμείνει ατιμώρητος εάν κανείς από εκείνους που γνωρίζουν δεν καταθέσει στην Αστυνομία για να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον υπεύθυνο της μαζικής αυτής δηλητηρίασης να επικοινωνήσει μαζί τους στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6972337563 ή με την Αστυνομία.