Στις 7/11 η δίκη του 87χρονου που σκότωσε με μαγκούρα 5 κουτάβια στο Δίλοφο Λάρισας

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο 87χρονος που χτύπησε βίαια στο κεφάλι με τη μαγκούρα του έξι κουτάβια, σκοτώνοντας τα πέντε στο Δίλοφο Λάρισας.

Οι εγγονές του δράστη είχαν βρει τα κουτάβια στις 29 Οκτωβρίου 2018 στο σχολείο τους και τα μετέφεραν στο σπίτι τους προκειμένου να τα φροντίσουν. Την επόμενη όμως μέρα ο παππούς τους πήρε τη μαγκούρα του και άρχισε να χτυπάει μέχρι θανάτου τα κουτάβια γιατί του λέρωναν τον χώρο! Στη συνέχεια τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Η κόρη του δράστη που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ειδοποίησε αμέσως το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων και μέλη του πήγαν επί τόπου μαζί με την Αστυνομία. Άνοιξαν τον κάδο όπου τα είχε πετάξει ο 87χρονος και άρχισαν να βγάζουν ένα – ένα τα κουταβάκια. Δυστυχώς μόνο τα 2 ήταν ακόμα ζωντανά – τα οποία έκλαιγαν - ενώ τα υπόλοιπα 4 ήταν νεκρά.  

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι και τα 6 κουτάβια βρέθηκαν κάτω από σκουπίδια μέσα στον κάδο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι, ενώ άκουγαν το κλάμα των 2 κουταβιών προτίμησαν να πετάξουν επάνω τους τα σκουπίδια παρά να τα βοηθήσουν. Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα το ένα κουταβάκι δεν άντεξε και κατέληξε, ενώ το δεύτερο φιλοξενείται στο σπίτι της Μαρίας Κασνακίδη και δίνεται για υιοθεσία.

 


 
Το μοναδικό κουτάβι που επέζησε ψάχνει την καλύτερη οικογένεια! 

Η κόρη του δράστη μετέβη στο Α.Τ. Φαρσάλων μαζί με μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Φαρσάλων όπου κατήγγειλε τον πατέρα της, ο οποίος την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου παρουσιάστηκε στις Αρχές και τελικά οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας όπου απολογήθηκε.

Η δίκη του 87χρονου ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, αλλά αναβλήθηκε καθώς ο δικηγόρος του δράστη επικαλέστηκε την κατάσταση της ψυχικής υγείας του πελάτη του.

Το μοναδικό κουταβάκι που επέζησε είναι θηλυκό και οι φιλόζωοι το ονόμασαν Ζωή. Είναι ημίαιμο κοκκόνι, περίπου 2 μηνών και θα φθάσει μέχρι 10 κιλά. Θα δοθεί με το πρώτο εμβόλιο, μικροτσίπ και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει ένα σπίτι σε αυτό το πλάσμα να επικοινωνήσει με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6972984556.