Συνελήφθη 68χρονος που ξυλοφόρτωσε τον σκύλο του

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας 68χρονος, ο οποίος κακοποίησε τον σκύλο του, χτυπώντας τον με μία ξύλινη ράβδο στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Δήμου Παγγαίου.

Μετά από σχετική καταγγελία μέλη του φιλοζωικού σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» με συνοδεία αστυνομικών μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος επαληθεύοντας την κακοποίηση. Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας  και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Καβάλας. Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Το φιλοζωικό σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» κατέθεσε σήμερα αίτηση στον Εισαγγελέα Καβάλας για απομάκρυνση και των δύο σκύλων που βρίσκονται στην οικία του δράστη. Με εισαγγελική διάταξη αποφασίστηκε να απομακρυνθούν προσωρινά τα σκυλιά από εκεί. Μέλη του σωματείου με συνοδεία περιπολικού του Α.Τ. Ελευθερούπολης μετέβησαν και πάλι στο σπίτι του δράστη όπου παρέλαβαν τα δύο σκυλιά, τα οποία βρίσκονται υπό την προστασία του «Αισώπου». Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του σωματείου στις "Ιστορίες Αδέσποτων" και το δεύτερο σκυλάκι που είχε στην κατοχή του ο δράστης έφερε έντονα τα σημάδια της κακοποίησης στο σώμα του.

Φωτογραφία αρχείου