Τέσσερα κουτάβια νεκρά σε παιδική χαρά στα Άνω Λιόσια

Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Φυλής «ΑΓΑΠΑΖΩ» ενημερώθηκε χθες το βράδυ ότι στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής και της οδού Θρασυβούλου στα Άνω Λιόσια Αττικής κείτονται νεκρά 4 κουτάβια. 

Η πρόεδρος του συλλόγου Καίτη Ζερβάκη και εθελοντές – μέλη του μετέβησαν στο σημείο και κάλεσαν την αστυνομία της περιοχής. Αστυνομικοί κατέγραψαν το συμβάν μαζικής θανάτωσης, το οποίο όπως αναφέρει ο σύλλογος είναι το τρίτο κατά σειρά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Η κα Καίτη Ζερβάκη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Τα πτώματα των τεσσάρων ζώων στάλθηκαν στη Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Τμήμα Διαγνωστικής Παθολογικής Ανατομικής προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός τους επήλθε από δηλητήριο ή από θανάσιμα χτυπήματα. Η έκθεση με τα αποτελέσματα της διάγνωσης θα αποσταλούν στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.

 Η μαμά των τεσσάρων κουταβιών 

Η μαμά σκυλίτσα των άτυχων ζώων και το πέμπτο κουτάβι της σώθηκαν από τη δολοφονική επίθεση του ή των δραστών. Επείγει να βρεθεί φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα υιοθεσία για να μη βρεθούν ξανά στο δρόμο και κινδυνέψει η ζωή τους. «Σας παρακαλούμε σε τέτοια περιστατικά μην κλείνετε τα στόματα σας. Σήμερα ήταν 4 αδέσποτα, αύριο όμως ίσως να είναι ένα παιδάκι από αυτά που έπαιζαν στην παιδική χαρά» αναφέρει ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Φυλής «ΑΓΑΠΑΖΩ».

 Το πέμπτο κουτάβι γλύτωσε από τη μανία του δράστη 

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να ενημερώσει είτε το Α.Τ. Άνω Λιοσίων είτε την πρόεδρο του Συλλόγου Καίτη Ζερβάκη στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6948072800.