Την κακοποίησαν σεξουαλικά, της έκοψαν τ’ αυτιά και ακρωτηρίασαν με σύρμα την ουρά της

Σε πολυήμερη νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας θα χρειαστεί να παραμείνει μέχρι να αναρρώσει η σκυλίτσα που κάποιος εγκληματίας την κακοποίησε σεξουαλικά με αντικείμενο που έβαλε στη μήτρα της, της έκοψε με ψαλίδι τ’ αυτιά και της έδεσε σφικτά με σύρμα την ουρά με αποτέλεσμα να νεκρωθεί.

Κάτοικοι της οδού Βόλου στη Λάρισα ενημέρωσαν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας  «Anim.A.L.» (Animal Adoptions Larissa) ότι στη γειτονιά τους περιφέρεται μια εμφανώς κακοποιημένη σκυλίτσα έχοντας ρήξη μήτρας. Μέλη του σωματείου μετέφεραν τη σκυλίτσα στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου σοκαρισμένος ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι κάποιος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μ’ ένα μακρύ αντικείμενο αφού σύμφωνα με τη διάγνωση «το ζώο είχε ολική πρόπτωση μήτρας με συμμετοχή και των κεράτων αυτής, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από κακοποίηση με χρήση επιμήκους αντικειμένου».

 

 

Ο δράστης όχι μόνο κακοποίησε σεξουαλικά το δύστυχο ζώο, αλλά φρόντισε να κόψει με ψαλίδι τα αυτιά του και να δέσει σφικτά με σύρμα την ουρά με αποτέλεσμα το τελευταίο τμήμα της να νεκρωθεί, αφού φαινόταν ο σπόνδυλος, και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί.

Για το περιστατικό έγινε από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας  «Anim.A.L.» καταγγελία στην αστυνομία, η οποία θα κάνει προανάκριση. Όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε να το καταθέσει είτε απευθείας στην αστυνομία, είτε στο σωματείο στα τηλέφωνα 6945719693 ή 6973331420 ή 6937012850.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας  «Anim.A.L.» αναφέρει για τη φρικτή αυτή κακοποίηση που υπέστη η Ρωξάνη, όπως την ονόμασαν οι φιλόζωοι: «Άνθρωπος, το «ανώτερο» είδος της δημιουργίας. Ποιο άλλο ζώο μπορεί να επιδείξει τον σαδισμό που βίωσε αυτό το μικροσκοπικό, μόλις πέντε κιλά πλασματάκι; Μην κλείνετε τα μάτια, κάποιος πρέπει κάτι να είδε από όλα αυτά. Η Ρωξάνη βρέθηκε 150 μέτρα κάτω από το 42ο νηπιαγωγείο Λάρισας και τον 4ο παιδικό σταθμό Λάρισας.

 

 

Το τέρας που κακοποίησε τόσο βάρβαρα την Ρωξάνη, κυκλοφορεί ανάμεσα μας και είναι ικανό για όλα. Όμως υπεύθυνοι για την Ρωξάνη και για την κάθε Ρωξάνη είμαστε και όλοι εμείς που δεν στειρώσαμε το ζώο μας. Η Ρωξάνη αντιπροσωπεύει την χειρότερη πλευρά της αδέσποτης ζωής, να γίνεται δηλαδή έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του οποιοδήποτε δίποδου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα αδέσποτο θα ζήσει 2-3 χρόνια (αφού τεκνοποιήσει) και θα φύγει είτε από αυτοκίνητο, είτε από φόλα, είτε από αρρώστια ή πείνα, είτε, αν είναι ιδιαίτερα άτυχο, από κακοποίηση.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς της αναπαραγωγή του ζώου σου, φέρε τη Ρωξάνη στο μυαλό σου. Στη Ρωξάνη δώσαμε μια και μοναδική υπόσχεση. Μόλις αναρρώσει τελείως θα της βρούμε το καλύτερο σπίτι, αυτό που θα βρει μόνο αγάπη και χάδια και που κανένα ανθρώπινο χέρι δεν θα την κακοποιήσει ξανά».

 

 

 Η Ρωξάνη βρίσκεται στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου της χορηγείται ορός και αντιβίωση και αναρρώνει από τα χειρουργεία. Θα χρειαστεί πολυήμερη νοσηλεία για να συνέλθει. Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας  «Anim.A.L.» για μια ακόμη φορά την οικονομική βοήθεια σας για να ανταπεξέλθει στα έξοδα που προστίθενται στα ήδη υπέρογκα χρέη του στους κτηνιάτρους. Υπολογίζεται ότι το κόστος των χειρουργείων και της νοσηλείας θα φτάσει τα 400 ευρώ. (Νεότερη ενημέρωση: ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ).

Μπορείτε να συμβάλετε οικονομικά καταθέτοντας ένα ποσό στο λογαριασμό του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας «Anim.A.L.»:
ALPHA BANK 738002002012159
ΙΒΑΝ GR4401407380738002002012159
Αιτιολογία: Για τη Ρωξάνη
ή μέσω PAYPAL: [email protected]