Την προσοχή των πολιτών εφιστά «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» για να εντοπιστεί ο δράστης που εξοντώνει ζώα με φόλες στην περιοχή Πλάτανος

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά δηλητηρίασης δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων στην περιοχή Πλάτανος Μυτιλήνης, εφιστά την προσοχή των φιλόζωων πολιτών που βγάζουν έξω βόλτα τα σκυλάκια τους ή φροντίζουν αδέσποτα στη γειτονιά τους και τους παροτρύνει να καλούν άμεσα την Αστυνομία σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή τους κάποια ύποπτη κίνηση ή κάποιος απειλήσει τα ζώα τους.  

Επί της οδού Θεοκρίτου τουλάχιστον 3 αδέσποτα ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλα σε διάστημα πέντε ημερών (από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου 2018), ενώ στις 18 Μαρτίου στην ίδια περιοχή δύο δεσποζόμενα σκυλάκια κατά τη διάρκεια της βόλτας τους κατανάλωσαν το δηλητήριο που σκόρπισε ο δράστης με αποτέλεσμα να μην αντέξουν και να καταλήξουν.

«Ανάμεσά μας κυκλοφορούν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να τους σταματήσουμε! Βοηθήστε μας λοιπόν να σταματήσουμε αυτούς τους δολοφόνους που σκορπάνε τον θάνατο σε αθώες ζωές και διασύρουν ολόκληρη την Λέσβο. Η σιωπή είναι συνενοχή» αναφέρει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».

Στον παρακάτω χάρτη που δημοσίευσε ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» εμφανίζονται οι οδοί στην περιοχή Πλάτανος Μυτιλήνης που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα οι φιλόζωοι όταν κινούνται με τα ζωάκια τους ή φροντίζουν αδέσποτα.