Τον έδεσε σε κολώνα και τον εγκατέλειψε έξω από την εκκλησία του Αγίου Γερασίμου στην Πάτρα

 

Έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Γερασίμου στην Πάτρα χθες μια γυναίκα μαζί με το παιδί της, έδεσε τον σκυλάκο που βλέπετε στις φωτογραφίες σε μια κολώνα και τον εγκατέλειψε εκεί αφήνοντας δίπλα του μια σακούλα με ξηρή τροφή.

Το περιστατικό εγκατάλειψης είδε τυχαία ο μικρός γιος μιας εθελόντριας του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τη μαμά του. Δυστυχώς όμως οι εθελοντές που έσπευσαν στο σημείο δεν πρόλαβαν, αλλά ούτε εντόπισαν τη γυναίκα που εγκατέλειψε τον σκυλάκο, ο οποίος είναι αρκετά φοβισμένος και κλαίει συνέχεια.

 

 

Ο μικρόσωμος σκύλος που μοιάζει με κοκκόνι βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων και είναι πολύ στρεσαρισμένος από την εγκατάλειψη. Φοβάται τ’ άλλα σκυλιά γι’ αυτό χρειάζεται ένα σπίτι φιλοξενίας που δεν έχει ζώα.

«Βάλαμε τον σκυλάκο με μια γριούλα σκυλίτσα που φιλοξενούμε. Είναι τόσο φοβισμένος που δεν θέλει καν να φάει. Φοβάται τα πάντα, τρέμει και κλαίει συνέχεια. Πολύ λίγες φορές έχουμε βρει ζώο τόσο φοβισμένο. Είναι προφανές πως το ζωάκι αυτό ήταν σε σπίτι με λίγη επαφή με άλλα ζώα και ανθρώπους» αναφέρει ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων.

 

 

Όποιος έχει πληροφορίες για την ασυνείδητη που τον εγκατέλειψε ή όποιος ενδιαφέρεται να δώσει σπίτι και αγάπη σ’ αυτό το πλάσμα ας επικοινωνήσει με τον Αχαϊκό Σύλλογο Μέριμνας Ζώων.