Του δηλητηρίασαν τα δυο γατάκια του που μεγάλωσε με πολλή αγάπη στο Ρέθυμνο Κρήτης

Τα δυο του γατάκια που βρήκε στο δρόμο ορφανά μόλις 10 ημερών και μεγάλωσε με κόπο, φροντίδα κι αγάπη εντόπισε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 να κείτονται νεκρά μέσα στην αυλή του δηλητηριασμένα από φόλα ένας κάτοικος στο Ρέθυμνο Κρήτης. Τα γατάκια συνυπήρχαν αρμονικά με τα δυο σκυλιά της οικογένειας παίζοντας όλα μαζί στον κήπο και κανείς δε φανταζόταν ποτέ ότι θα έπεφταν θύματα ενός αδίστακτου δίποδου τέρατος.

Ο φρικτός θάνατος των δυο γατιών βύθισε σε θλίψη τον Αποστόλη και την οικογένεια του, προκαλώντας και την οργή τους καθώς ο δολοφόνος που αφαίρεσε τόσο μαρτυρικά τη ζωή των δυο αυτών άκακων πλασμάτων δε θα εντοπιστεί ποτέ για να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για το διπλό έγκλημα που διέπραξε.

Ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων «Νοιάζομαι» Γιώργος Αστρινός αναφέρει για τη δηλητηρίαση των δυο γατιών του φίλου του Αποστόλη: «Δεν θα σταματήσω να το φωνάζω ότι αυτοί οι εγκληματίες είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πρέπει να πιαστούν στη δαγκάνα του νόμου και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ανοίξτε τα μάτια σας και μιλήστε. Η σιωπή είναι συνενοχή».