Βέροια: Επικήρυξαν τον δράστη που σκότωσε με φόλες δύο αδέσποτες σκυλίτσες στην περιοχή του Άλσους Παπάγου

Η Περιβαλλοντική – Περιηγητική Ομάδα Βέροιας επικήρυξε με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ τον δράστη που εξόντωσε με φόλες δύο αδέσποτες σκυλίτσες στις 15 και 16 Απριλίου 2018 στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στην Βέροια Ημαθίας.

Η πρώτη σκυλίτσα, η οποία ήταν σε οίστρο, κατανάλωσε μακαρόνια εμποτισμένα με δηλητήριο, και βρέθηκε νεκρή στην οδό Ηρακλέους, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα ακόμα μια σκυλίτσα, η οποία γέννησε πρόσφατα,  εντοπίστηκε νεκρή από δηλητηρίαση στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Η τύχη των κουταβιών της άτυχης σκυλίτσας εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η. για να τα βρούν. Και τα δύο περιστατικά θανάτωσης σκύλων με δηλητηριασμένα δολώματα σημειώθηκαν δίπλα στο Άλσος Παπάγου.

 

 

Η Περιβαλλοντική – Περιηγητική Ομάδα Βέροιας καλεί όποιον γνωρίζει πληροφορίες και στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη ή στους δράστες αυτού του διπλού εγκλήματος να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6940677528, 6977412711 και 6981040187 ή να στείλει μήνυμα στο [email protected] ή στον Σύλλογο Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η. στο [email protected]