Βρήκαν αποστεωμένη σκυλίτσα κλεισμένη μέσα σε τσουβάλι στις Καμάρες της Πάρου

Στο κτηνιατρείο του Φιλοζωικού Σωματίου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» μεταφέρθηκε η σκελετωμένη σκυλίτσα που βρέθηκε κλεισμένη μέσα σε τσουβάλι σε ορεινή περιοχή στις Καμάρες της Πάρου. Η σκυλίτσα που ζυγίζει μόλις 8,5 κιλά υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάτι και φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι φιλόζωου.

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» σε ανακοίνωσή του εκφράζει την αγανάκτησή του για τον μεγάλο αριθμό περιστατικών κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων στο νησί, τονίζοντας τα εξής: «Πάρος Έλεος. Σταματήστε πια να πετάτε τα σκυλιά σας άρρωστα και σκελετωμένα στα χωράφια και τους δρόμους.

 

 

Πόσα πια και πού να τα βάλουμε. Άρρωστο θηλυκό σκυλάκι 5,5 κιλά  βρέθηκε στους Αγίους Αποστόλους, θηλυκή σκυλίτσα αποστεωμένη 8,5 κιλά στο βουνό στις Καμάρες μέσα σε σακούλα, κουτάβι 4 μηνών παρατημένο στο Βουτάκο είναι η «συγκομιδή» των 2 τελευταίων ημερών. Καταγγείλτε μας αν έχετε πληροφορίες. Βοηθήστε μας με φιλοξενίες και οικονομικά να ανταπεξέλθουμε».

Όποιος μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6940866215 ή να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στην Alpha Bank: ΙΒΑΝ GR48 0140 6250 6250 0200 2006 798 ή μέσω paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]