Βρήκε δύο κουτάβια πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών μέσα στα χιόνια στον Κεδρώνα Πέλλας

Στο χωριό Κεδρώνας Πέλλας όπου οι κάτοικοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, βρήκε τυχαία μια γυναίκα δύο κουταβάκια μέσα σε κάδο σκουπιδιών που κάποιος ασυνείδητος τα πέταξε εκεί για να βρουν φρικτό θάνατο είτε από την παγωνιά και την ασιτία είτε από το απορριμματοφόρο που θα τα έλιωνε.

Η γυναίκα που δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρυσε, κατάφερε να βγάλει από τον κάδο τα δύο ταλαιπωρημένα και τρομοκρατημένα κουταβάκια, τα οποία και πήρε μαζί της μεταφέροντας τα σε ασφαλές σημείο έως ότου βρεθούν οικογένειες για να τα υιοθετήσουν. 

 

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας αναφέρει για τη διάσωσή τους τα εξής: «Δυο κουτάβια, πεταμένα μέσα στον κάδο απορριμμάτων ενός χωριού ερημωμένου. Τα πέταξαν εκεί για να πεθάνουν αργά και βασανιστικά από το κρύο, την ασιτία, το απορριμματοφόρο.

Ήταν τρομοκρατημένα, το ένα προσπαθούσε να σώσει το άλλο, μπαίνοντας μπροστά και δαγκώνοντας το χέρι της κυρίας, που μέσα στον πανικό της και το αρχικό σοκ, σκούπισε τα δάκρυά της και προσπάθησε να τα βγάλει από τον τάφο τους».