Βρήκε το κουτάβι σε κάδο μέσα σε σακούλα μαζί με δύο νεκρά ζώα στον Δρυό της Πάρου

Άλλο ένα έγκλημα σε βάρος των ζώων που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη βαρβαρότητα στο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου έγινε γνωστό από το φιλοζωικό σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου». Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, μία γυναίκα άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού και κατάφερε να εντοπίσει το ζώο που βλέπετε στις φωτογραφίες, κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα και πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στον Δρυό της Πάρου.

Αμέσως άνοιξε την νάιλον σακούλα μέσα στην οποία βρήκε εκτός από το ζωντανό σκυλάκι και τα πτώματα μιας γάτας κι ενός ακόμη κουταβιού ηλικίας δύο μηνών.

 

 

Το κουτάβι που είναι τραυματισμένο στο δεξί του μάτι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο κτηνιατρείο του φιλοζωικού σωματείου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  και τώρα φιλοξενείται στο καταφύγιο του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου (Paros Animal Welfare Society - P.A.W.S.). «Κάποιοι ανάγωγοι κατηγορούν  τους φιλόζωους  τη στιγμή που στην  Πάρο υπάρχουν τόσα κακοποιά στοιχεία που θανατώνουν αθώες ψυχές. Ντροπή σας  δολοφόνοι. Ντροπή σας που λέγεστε άνθρωπο» αναφέρει  στην ανακοίνωσή του ο P.A.W.S.  

Όποιος έχει δει τον δράστη αυτού του εγκλήματος  ή έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με το φιλοζωικό σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» είτε με τον P.A.W.S.