«Ξαναχτύπησε» ο μανιακός με το αεροβόλο που πυροβολεί ανάμεσα στα μάτια αδέσποτα ζώα στην Ραφήνα Αττικής

Άλλος ένας σκύλος έπεσε θύμα του μανιακού δολοφόνου που εκτελεί εδώ και 4 χρόνια με αεροβόλο όπλο αδέσποτα ζώα πυροβολώντας τα στο κεφάλι, ακριβώς στο ίδιο σημείο, ανάμεσα στα μάτια, στην Ραφήνα Αττικής, αλλά και σε όμορους δήμους όπως του Μαραθώνα.

Αυτή τη φορά μια σκυλίτσα, την οποία είχε εγκαταλείψει ο «ιδιοκτήτης» της με τα 4 μωρά της τον περασμένο Φεβρουάριο, εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο κεφάλι, ανάμεσα στα μάτια, με αεροβόλο όπλο το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2018 στην οδό Θεοτόκου στην Ραφήνα Αττικής από τον αδίστακτο αυτόν άνθρωπου που εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να οδηγήσει τις Αρχές στα ίχνη του.

Τα περιστατικά εκτέλεσης σκύλων που έχουν καταγραφεί από το 2014 είναι πάνω από 15, ενώ υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος  είτε γιατί δεν έχουν γίνει γνωστά στον Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» είτε γιατί δεν έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία ή ακόμα δεν έχουν βρεθεί ποτέ τα πυροβολημένα στο κεφάλι ζώα. Το γεγονός ότι όλοι οι αδέσποτοι σκύλοι έχουν πυροβοληθεί εξ επαφής με αεροβόλο όπλο και στο ίδιο σημείο, ανάμεσα στα μάτια, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος τους είναι το ίδιο επικίνδυνο άτομο.

 

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «21 Σεπτεμβρίου και ώρα 7-8 μ.μ. περίπου ο μανιακός δολοφόνος με το αεροβόλο επέστρεψε στη γειτονιά που είχε ξαναχτυπήσει πριν 1,5 χρόνο, στον ίδιο δρόμο στην οδό Θεοτόκου απέναντι από τον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στα Περιβολάκια.

 Εκεί την εκτέλεσε την Μαυρούλα, το τέρας.... απέναντι από το προαύλιο της Εκκλησίας, με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια. Η Μαυρούλα ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, που ενώ ήταν δεσποζόμενη, ο κηδεμόνας της, τον Φεβρουάριο του 2018, την πέταξε έξω από το σπίτι μαζί με τα 4 νεογέννητα μωρά της και άλλο έναν αρσενικό φοβικό σκύλο. Της είχαμε κάνει πρόχειρο κατάλυμα να μεγαλώσει τα μωρά της, την φροντίσαμε και όταν απογαλακτίστηκαν τα μωρά δόθηκαν για υιοθεσία. Η Μαυρούλα στειρώθηκε και γύρισε στη γειτονιά της, όπου την παραμόνευε απόψε ο θάνατος. Καλέσαμε την Αστυνομία, κατέγραψε το περιστατικό και για άλλη μια φορά θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστου, αλλά και κατά του κηδεμόνα της για την εγκατάλειψη.

 Η Μαυρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων για γνωμάτευση θανάτου. Δυστυχώς το δράμα αυτών των πλασμάτων δεν τελειώνει γιατί δυστυχώς η ανθρώπινη ψυχή δεν ημερεύει και το ένστικτο του θηρίου που κρύβει η καρδιά του δολοφόνου γίνεται πιο άγριο και από αυτό της ζούγκλας. Καλό ταξίδι Μαυρούλα, αυτός ο κόσμος δεν ήταν για σένα».

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες, έστω και ανώνυμα, επικοινωνώντας μαζί του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6937439623.