Ζαχάρω Ηλείας: Σκότωσαν με φόλες 4 αδέσποτα σκυλιά και τοποθέτησαν στην σειρά τα πτώματα τους δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο περιστατικό δολοφονίας με φόλες 4 αδέσποτων σκύλων στην Ζαχάρω Ηλείας με τον δράστη αυτού του φρικαλέου εγκλήματος να προκαλεί το κοινό αίσθημα παρατάσσοντας «θριαμβευτικά» τα άψυχα σώματα τους δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.

Η Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως» ενημερώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2018  από το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως ότι εντοπίστηκαν νεκρά 4 αδέσποτα σκυλιά δίπλα σε κάδο σκουπιδιών σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής που οδηγεί στο χωριό Σχοίνι.   

Η πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως» Ρένα Σπηλιοπούλου και ένα περιπολικό της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου βρήκαν και τα 4 ζώα με αφρούς στο στόμα να κείτονται νεκρά και τοποθετημένα από ανθρώπινο χέρι το ένα δίπλα στο άλλο. 

 

 

Όπως αναφέρει η κα Σπηλιοπούλου τα 4 αδέσποτα σκυλιά, δύο ενήλικα και 2 κουτάβια ηλικίας περίπου 3 μηνών, προφανώς κατανάλωσαν τροφή ανακατεμένη με δηλητήριο και ο δράστης τοποθέτησε τα πτώματά τους με σειρά στην άσφαλτο σε εμφανές σημείο από τους περαστικούς. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε κι ένα τρίτο κουταβάκι σοβαρά τραυματισμένο στο πίσω αριστερό πόδι, το οποίο περισυλλέχτηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για περίθαλψη.

Η Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως» κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Ζαχάρως που είδαν ή άκουσαν κάτι για το έγκλημα να ενημερώσουν έστω και ανώνυμα το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως στο 2625033333 ή την Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως στο 6907370034.