Ισπανία: Σκυλίτσα παρέμεινε για 6 μέρες έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κηδεμόνας της

Μαθήματα πίστης, αφοσίωσης και αγάπης έδωσε η σκυλίτσα Μάγια που περίμενε για 6 μέρες την κηδεμόνα της Sandra Iniesta να βγει από το νοσοκομείο του Αλικάντε της Ισπανίας όπου νοσηλευόταν μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Κατά την επιστροφή της από τις διακοπές που είχε πάει με τον πατέρα της και την αγαπημένη της σκυλίτσα Μάγια, η 22χρονη Sandra ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τότε η Μάγια κάθισε έξω από την είσοδο του νοσοκομείου και περίμενε την κηδεμόνα της. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο πατέρα της Andres, η Μάγια αρνιόταν πεισματικά να τον ακολουθήσει στο σπίτι κι έτσι παρέμεινε έξω από το νοσοκομείο για 6 ολόκληρες μέρες.

Η κηδεμόνας της Sandra Iniesta ανέφερε συγκινημένη: «Η Μάγια έκανε ακριβώς ό,τι κάνει και στη Βαρκελώνη. Κάθε φορά που μπαίνω κάπου, εκείνη με περιμένει στην πόρτα». Το περιστατικό πήρε μεγάλη δημοσιότητα και η Μάγια, που είναι 2 ετών, έγινε ακόμα ένα σύμβολο πίστης και αφοσίωσης στην Ισπανία.