Σκωτία: Άνδρας από προσωπικό ασφαλείας σούπερ μάρκετ προστάτευσε σκύλο με ομπρέλα για να μην βραχεί

Έξω από το σούπερ μάρκετ Morrisons στο Giffnock της Σκωτίας, ένας άνδρας έδεσε τον σκύλο του σε ένα κολωνάκι και μπήκε στο κατάστημα για να κάνει τα ψώνια του. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι ουρανοί άνοιξαν κι άρχισε να βρέχει δυνατά.

Ο σκύλος ήταν εκτεθειμένος στη βροχή, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να βρει έναν στεγασμένο χώρο να μην βρέχεται. Τον δεμένο σκυλάκο, ένα πανέμορφο Golden Retriever, είδε ένας άνδρας που εργαζόταν ως security στο σούπερ μάρκετ. Τον πλησιάζει και ανοίγει πάνω από το κεφάλι του σκύλου μια ομπρέλα προστατεύοντας τον από την νεροποντή, ενώ ο ίδιος βρεχόταν.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε με το κινητό της η Mel Gracie, η οποία περνούσε τυχαία με το αμάξι της έξω από το σούπερ μάρκετ. Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας: «Μπράβο σε αυτόν τον άνδρα της ασφάλειας του σούπερ μάρκετ των Morrisons που κράτα αυτό το καλό αγόρι στεγνό. Ο ίδιος είπε: δεν ξέρεις πώς νιώθουν οι σκύλοι για τη βροχή».

 

 

Tην ανάρτηση που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, είδε και ο κηδεμόνας του σκύλου David Cherry, ο οποίος ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του σκύλου του Freddie όταν ήταν ακόμη κουτάβι και ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Ethan Dearman που κράτησε την ομπρέλα πάνω από τον Freddie όταν άρχισε να βρέχει. Τόσο ευγενικό. Είναι επίσης το ίδιο καλός με τον αδελφό μου Στιούαρτ, τον μπαμπά μου και τον Freddie! Εδώ ο Freddie όταν ήταν ακόμη κουτάβι!».