Μοίρασαν “φιλοζωικές” μπομπονιέρες

Πριν από δύο μήνες ο Δημήτρης Ιακωβίδης με τη σύζυγο του Μαρία επικοινώνησαν με το Φιλοζωικό Σωματείο Άργους “Λάιζα” ζητώντας από τους εθελοντές – μέλη του  να φτιάξουν τις παιδικές μπομπονιέρες που θα μοίραζαν την ημέρα της βάπτισης της κόρης τους Ειρήνη.

Η πρόταση του αξιαγάπητου αυτού ζευγαριού έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και η καλλιτέχνης του σωματείου Σοφία ανέλαβε αμέσως δράση δημιουργώντας με μεράκι κι αγάπη  πανέμορφες “φιλοζωικές” ζωγραφιές σε καδράκια που συνόδευαν  τις μπομπονιέρες.

 

 

Μ’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους ο Δημήτρης και η Μαρία, ενίσχυσαν το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου Άργους “Λάιζα” και ταυτόχρονα ευαισθητοποίησαν τους καλεσμένους τους, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο παρευρέθηκαν στη βάπτιση της μικρής Ειρήνης.

Οι εθελοντές του σωματείου ευχήθηκαν στο Δημήτρη και τη Μαρία, να τους ζήσει η μικρή Ειρήνη και να τη δουν να μεγαλώνει όπως το έχουν ονειρευτεί. «Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη και την ευαισθησία τους.  Η Λαρα, η Sookie και ο Thor, τα τρία σκυλάκια τους, είναι οι φύλακες άγγελοι της μικρής Ειρήνης,  η οποία τα λατρεύει. Να είστε όλοι μαζί ευτυχισμένοι».

 

 

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Ιακωβίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά σας. Ελπίζουμε πως κάποιοι από τους μικρούς φίλους της Ειρήνης και οι γονείς τους θα εκτιμήσουν τόσο τα καδράκια που θα διακοσμούν πλέον τα δωμάτια τους όσο και την καθημερινή προσπάθεια σας για τα αδέσποτα ζωάκια. Κι όταν λέμε εκτιμήσουν εννοούμε έμπρακτα όχι θεωρητικά. Για μας είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς».