Νέοι γονείς υιοθέτησαν αδέσποτο κουτάβι

Η Νατάσα Φραγκούλη και ο Νίκος Γιδάς που απέκτησαν πρόσφατα το πρώτο τους μωρό επισκέφθηκαν το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί Αττικής και υιοθέτησαν ένα κουτάβι που είχε ανάγκη να βρει ένα σπιτικό για να ζήσει.

Σε αντίθεση με άλλους γονείς που αποτρέπουν τα παιδιά τους να πλησιάζουν ή να παίζουν μ’ ένα ζωάκι, οι δύο αυτοί νέοι άνθρωποι επέλεξαν με τον ερχομό του μωρού τους να ανοίξουν το σπίτι τους και σ΄ένα αδέσποτο κουτάβι, δίνοντας του την ευκαιρία να ζήσει ως ισότιμο μέλος στην οικογένεια τους. Γνωρίζουν, όμως, πολύ καλά ότι το παιδί τους που έφεραν στον κόσμο μεγαλώνοντας μαζί με το κουταβάκι θα μάθει το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στα ζώα, καλλιεργώντας από νωρίς τις αξίες του ανθρωπισμού, της φιλοζωίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Όπως αναφέρει η Νατάσα Φραγκούλη η μικρή Άρια, όπως ονόμασαν την κουταβίνα, είναι πανέξυπνη, φιλική, στοργική, φιλική, τρομερά κοινωνική και μαθαίνει γρήγορα. Ήδη το μωράκι της έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την κουταβίνα, αφού κάνει ό,τι μπορεί για να την φθάσει προκειμένου να τη χαϊδέψει λίγο.

Με την υιοθεσία της μικρής Άριας, επισημαίνει η Νατάσα Φραγκούλη, έδωσαν λίγη παραπάνω χαρά και ομορφιά στην οικογένεια τους. Συνεχάρη τους εθελοντές της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για το έργο που επιτελούν στο καταφύγιο και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά της όλα τα αδέσποτα ζώα να βρουν ένα στοργικό σπίτι.