Δεσποζόμενα & αδέσποτα ζώα συντροφιάς πάντα καλοδεχούμενα στο καφέ – μπαρ Laluk

Στο καφέ – μπαρ Laluk που βρίσκεται στο Κουκάκι είναι ευπρόσδεκτα όχι μόνο τα ζώα συντροφιάς των πελατών του αλλά και τ’ αδέσποτα της περιοχής, τα οποία πάντα βρίσκουν στο χώρο του άφθονη τροφή και καθαρό νερό.

Οι άνθρωποι του Laluk έχουν μια αξιέπαινη φιλοζωική δράση στηρίζοντας σωματεία και φιλοζωικές ομάδες με τη διοργάνωση παζαριών στους χώρους του καφέ – μπαρ συμβάλλοντας στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα, ζωοτροφές, φάρμακα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των αδέσποτων ζώων.

 

 

Στο σημείο όπου σιτίζονται τ’ αδέσποτα ζώα η ομάδα του καφέ – μπαρ Laluk τοποθέτησε μια ξεχωριστή πινακίδα, η οποία προτρέπει τους πελάτες και περαστικούς να έχουν έξω από το σπίτι τους ένα κουβαδάκι ή μπολάκι με νερό για τους αδέσποτους σκύλους και τις γάτες για να μην πεθάνουν από τη δίψα.

 

 

Το καφέ – μπαρ Laluk είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη της Αθήνας όπου οι τετράποδοι φίλοι μας, δεσποζόμενοι και αδέσποτοι, έχουν τιμητική θέση στο νου και στην καρδιά των ανθρώπων που πάνω από όλα σέβονται κάθε έμβιο πλάσμα και το τιμούν όπως του αξίζει.