Οι άστεγες γατούλες είναι ευπρόσδεκτες στη ψαροταβέρνα «Levante» στην Ιεράπετρα Κρήτης

Όταν μιλάμε για ανιδιοτελή προσφορά των ανθρώπων στα αδύναμα πλάσματα που ζουν ανάμεσά μας μιλάμε για την ίδια την ουσία της ζωής. Δεν χρειάζεται να είσαι σούπερ ήρωας για να βοηθήσεις ένα άστεγο ζώο που ξεροσταλιάζει έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή σου περιμένοντας από σένα να του δώσεις λίγο φαγητό και νερό για να καταφέρει να επιβιώσει ακόμα μια μέρα στους δρόμους. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις ανθρωπιά μέσα σου για να αγαπάς, να προσφέρεις και να μοιράζεσαι.

Η φωτογραφία που βλέπετε, την οποία τράβηξε η Βάσω Παλιογιάννη, δείχνει ακριβώς αυτή την ανθρώπινη κίνηση αγάπης και προσφοράς σ’ ένα αδύναμο και ανυπεράσπιστο πλάσμα. Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας «Levante» που βρίσκεται στην Ιεράπετρα Κρήτης ταΐζει στην κυριολεξία στο στόμα μια από τις αδέσποτες γατούλες που συχνάζουν έξω από την επιχείρησή του.

 

 

Μπολάκια με νερό και φαγητό είναι τοποθετημένα επί μονίμου βάσεως στη ψαροταβέρνα «Levante» και είναι πάντα ευπρόσδεκτα τα άστεγα ζώα αλλά και τα σκυλάκια των πελατών της. Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και το προσωπικό της επιχείρησης αναγνωρίζουν με πράξεις ότι κάθε ζώο έχει το δικαίωμα σεβασμού, φροντίδας και προστασίας από τον άνθρωπο.