Τρίκαλα: Το Stradivarius δροσίζει τ' αδέσποτα

Διάπλατα της πόρτες του αφήνει συνειδητά το κατάστημα Stradivarius στα Τρίκαλα προκειμένου να δροσίζονται από τα κλιματιστικά και τ' αδέσποτα ζώα που υποφέρουν όπως ακριβώς και οι άνθρωποι από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Η φιλόζωη Μαρκέλλα Δασκάλου, η οποία τράβηξε τη φωτογραφία που βλέπετε, ανέφερε στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ότι τα αδέσποτα σκυλάκια ξαπλώνουν στην είσοδο του καταστήματος Stradivarius και παίρνουν μια ανάσα δροσιάς από τα κλιματιστικά χάρη στην αξιέπαινη κίνηση τόσο της ιδιοκτησίας όσο και των εργαζομένων της επιχείρησης, να διατηρούν ανοικτές τις πόρτες αγνοώντας οποιαδήποτε σπατάλη ενέργειας.

Έξω από το κατάστημα βρίσκεται πάντα στη διάθεση των αδέσποτων ζώων δροσερό και καθαρό νερό ώστε να ξεδιψάνε τη δίψα τους για να καταφέρουν να επιβιώσουν τις θερμές μέρες του καλοκαιριού. Η πρόσβαση των αδέσποτων ζώων σε νερό είναι ιδιαίτερα δύσκολη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη φροντίδα και την αγάπη μας.

Η περίπτωση του καταστήματος Stradivarius στα Τρίκαλα μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους κι ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι καταστηματάρχες βοηθώντας όπως και όσο μπορούν τ’ αδέσποτα ζώα έξω από τις επιχειρήσεις τους.