Βρήκε την αγάπη στο εστιατόριο MARATHIA

Ασφάλεια, αγάπη και φροντίδα βρήκε μια αδέσποτη σκυλίτσα στο εστιατόριο "MARATHIA" στην Τήνο, το οποίο έγινε το σπίτι της και ζει ευτυχισμένη δίπλα σε ανθρώπους που σέβονται οποιοδήποτε πλάσμα αναπνέει και συνυπάρχει μαζί τους.

Ο Μαρίνος Σουράνης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου “MARATHIA”, δεν έδιωξε την σκυλίτσα από την επιχείρηση του όταν εκείνη εμφανίστηκε για πρώτη φορά ψάχνοντας λίγο φαγητό και νερό. Αντιθέτως τη φρόντισε και την άφησε να ξεκουραστεί στη σκιά του δέντρου δίπλα από τα τραπεζάκια των πελατών.

Αυτή η τυχαία επίσκεψη της στο εστιατόριο έμελε να της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της. Η Μαραθιά, όπως την ονόμασαν, βρήκε τους δικούς της ανθρώπους που έγιναν οι φύλακες άγγελοι της και απολαμβάνει ό,τι στερήθηκε στους δρόμους όπου περιπλανιόταν για αρκετό καιρό.

 


Η Μαραθιά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων

Πριν από λίγες μέρες η Μαραθιά μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων στη Σύρο όπου στειρώθηκε και εμβολιάστηκε με αποκλειστικά έξοδα του Μαρίνου Σουράνη και στη συνέχεια επέστρεψε ξανά στην Τήνο και στην οικογένεια της που την περίμενε με ανυπομονησία. Ο κτηνίατρος Μανώλης Βορρίσης που φρόντισε την Μαραθιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις όμορφες επιχειρήσεις τις χτίζουν όμορφοι άνθρωποι. Γιατί τις λύσεις στη γειτονιά μας τις δίνουμε μόνοι μας και δεν περιμένουμε από άλλους. Καλή ζωή μικρούλα. Ο Μαρίνος και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι οι φύλακες σου».