Το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας στη Ξάνθη φιλοξενεί δύο αδέσποτα κουτάβια έως ότου υιοθετηθούν

Δυο αδέσποτα θηλυκά κουτάβια περισυνέλεξαν από το δρόμο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας στη Ξάνθη δίνοντας τους προσωρινή στέγη μέσα στο τμήμα έως ότου βρεθεί φιλοξενία ή υιοθεσία γι’ αυτά τα πλασματάκια.

Η φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» ζητά από τους πολίτες της περιοχής να στηρίξουν την αξιέπαινη πράξη των αστυνομικών και να συμβάλουν ώστε να βρεθούν οικογένειες για τα σκυλάκια.

 

 

« Στήριξε την πράξη του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας και βοηθήστε μας να βρούμε σπίτι σ' αυτές τις ψυχές. Δε μας χαρακτηρίζουν τα ρούχα που φοράμε, οι στολές που υπηρετούμε, η δουλειά που κάνουμε ή ο κοινωνικός βαθμός που μπορεί να έχουμε. Μας χαρακτηρίζει η ανθρωπιά μας, η ευγένεια μας, η προσφορά μας και η ευαισθησία μας. Το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας περισύλλεξε αυτά τα μωρά, τα φιλοξενούν και τα φροντίζουν μέσα στο Τμήμα και εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ότι είμαστε περήφανοι. Προσπαθούμε να βρούμε σπίτι σ’ αυτές τις ψυχές. Αν ήθελες ένα σκυλάκι, σκέψου να υιοθετήσεις μια κούκλα από αυτές.  θα επικροτήσεις μια τόσο όμορφη πράξη και θα βοηθήσεις ένα μωρό που τόσο σε χρειάζεται» αναφέρουν οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης».

 

 

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια μπορεί να επικοινωνήσει είτε απευθείας με το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας είτε με τη φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6972337563.