Δώστε μια ευκαιρία στη Χιόνα

Ζούσε μέσα στα χιόνια και στο δριμύ ψύχος, χωρίς τροφή, αλυσοδεμένη από ένα εγκαταλελειμμένο όχημα στις Αχαρνές του Ηρακλείου Κρήτης. Από την πρώτη μέρα της ζωής της βίωνε την παθητική κακοποίηση αφού είχε την ατυχία να πέσει σε ανεύθυνο «ιδιοκτήτη».

Στις 14 Ιανουαρίου του 2015 με τη συνδρομή της Αστυνομίας η σκυλίτσα κατασχέθηκε και τέθηκε υπό τη φροντίδα των εθελοντών της «Ζωοφόρου». Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι εθελοντές για να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι για την Χιόνα, μέχρι σήμερα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει η «Ζωοφόρος» είναι σημαντικό αυτή η σκυλίτσα, που κακοποιήθηκε τόσο πολύ στη ζωή της, να βρει μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που θα της ανταποδώσει ό,τι έχασε όλα της τα χρόνια. Μετά από τόσο αγώνα και κόπο των εθελοντών της «Ζωοφόρου» για να τελειώσει το μαρτύριο της που ζούσε στα χέρια του δυνάστη της θα ήταν κρίμα κι άδικο να βρεθεί στο δρόμο και να προστεθεί στη λίστα των αδέσποτων ζώων.

Ας βοηθήσουμε τη Χιόνα να βρει την καλύτερη οικογένεια για να ζήσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη και φροντίδα. Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει συνοδοιπόρο στη ζωή του αυτό το υπέροχο πλάσμα μπορεί να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6979913007.

Η Χιόνα θα δοθεί με συμβόλαιο και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας και υποχρεωτική τοποθέτηση μικροτσίπ σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα). Επιπλέον, με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.