Δώστε την ευκαιρία στην Ιόλη να σας δείξει την αγάπη της

Αν ψάχνεις για έναν τριχωτό φίλο να γεμίσει με αγάπη την καρδιά και το σπιτικό σου, τότε μόλις τον βρήκες! Η Ιόλη είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός που περιμένει εδώ και 4 χρόνια να συναντήσει τον άνθρωπό της.

Κι αν μέχρι σήμερα δεν τον έχει βρει δεν σημαίνει ότι δεν το αξίζει. Βλέπετε  στην Ελλάδα υπάρχουν δυστυχώς τόσα πολλά σκυλάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν σε καταφύγια ή σπίτια φιλοξενίας. Επόμενο είναι κάποιες υιοθεσίες ζώων να αργούν χωρίς ωστόσο να χάνεται η ελπίδα ότι σύντομα μια ανθρώπινη καρδιά θα χτυπήσει δυνατά και θα νιώσει έτοιμη να πλημμυρίσει με αγάπη ένα υπέροχο πλάσμα, όπως είναι η Ιόλη.

 

 

Η Ιόλη είναι μια σκυλίτσα απίστευτα τρυφερή, χαδιάρα, ήσυχη και παιχνιδιάρα περίπου 5,5 ετών.  Βρέθηκε πριν από 4,5 χρόνια να ζει σ’ ενα χωράφι στο Κορωπί Αττικής μαζί με τα κουτάβια της. Ήταν ένα ιδιαίτερα φοβισμένο και ταλαιπωρημένο πλάσμα που είχε χάσει την εμπιστοσύνη του προς τους ανθρώπους.

Αφέθηκε όμως στα χέρια της Φλώρας Δεσυπρή, η οποία νοιάστηκε για εκείνη και τα μωρά της κι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της ώστε να της διώξει τον φόβο χαρίζοντάς της την αγάπη και τη θαλπωρή που ίσως δεν είχε γνωρίσει ποτέ της.

 

 

Η πανέμορφη Ιόλη βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια σε φιλοξενία και ψάχνει έναν άνθρωπο που θα θελήσει να την έχει για συντροφιά και θα εκτιμήσει τον καλό της χαρακτήρα. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη.  Η Ιόλη είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους και τ’ άλλα σκυλάκια.

Όποιος ενδιαφέρεται για την Ιόλη μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φλώρα Δεσυπρή αφήνοντας μήνυμα στο προσωπικό προφίλ της στο facebook ή καλώντας στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6987471245. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας.

 

 

Και να θυμάστε, ο σκύλος ζει πολύ λιγότερο από ό,τι ένας μέσος άνθρωπος!

Επειδή λοιπόν η ζωή του σκύλου είναι σύντομη, δώστε την ευκαιρία σ' ένα ενήλικο ζώο όπως είναι η Ιόλη να σας δείξει την αγάπη του!