Είμαι ο Φιόγκος και ψάχνω την παντοτινή μου οικογένεια

Γεια σας. Είμαι ο Φιόγκος και ψάχνω σπιτάκι. Είμαι τρεισήμισι μηνών μωράκι. Αλλά τι μωράκι! Ακούω που λένε ότι είμαι μιξ ελληνικός ποιμενικός με βέλγικο λυκοσκυλάκι γιατί όπως βλέπετε είμαι βελουδένιος, ολόμαυρος και κούκλος. Όταν μεγαλώσω θα γίνω πολύ δυνατός και ακόμα πιο όμορφος. Ήδη είμαι 10 ολόκληρα κιλάκια.

Μας πήραν με την αδερφούλα μου από την αγκαλιά της μανούλας μας και μας πέταξαν στο δρόμο να πεθάνουμε.

 

 

 

Όμως εμείς είμαστε πανέξυπνα. Τους την σκάσαμε και ήρθαμε στην πρωτεύουσα να βρούμε την τύχη μας. Είμαι XLarge αγόρι όχι σαν κάτι κοντοστούπικα που βλέπω.

 

 

Θα γίνω μεγάλος γι’ αυτό θέλω να βρω οικογένεια με μεγάλη καρδιά και μεγάλη αγκαλιά να με προσέχει και να με σέβεται. Κι εγώ υπόσχομαι ότι θα τους αγαπώ και θα τους προσέχω για πάντα. Εκτός από όμορφος είμαι και έξυπνος. Όταν καταλάβω ότι το κουτί με τα μπισκοτάκια έχει κι άλλα μέσα τότε φωνάζω μεχρι να μου δώσουν και το τελευταίο.

 

 

Είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ γύρω βρίσκεται η δική μου οικογένεια. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να κάνετε πολλές - πολλές κοινοποιήσεις να με δει και να καλέσει τη Μαριάννα Χατζή στο τηλέφωνο 6984244556 για να έρθουν να με πάρουν αγκαλίτσα και να πάμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστώ πολύ…