Έκκληση για τη φιλοξενία ή υιοθεσία του καλοκάγαθου Άρνι με τα τεράστια πράσινα μάτια

Ο Άρνι είναι ένας καταπληκτικός και πανέμορφος σκύλος περίπου δύο ετών. Είναι υγιέστατος, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Αυτό το πλάσμα με τα τεράστια πράσινα μάτια έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι πανέξυπνος, παιχνιδιάρης και αρκετά αγαπησιάρης. Τα πάει περίφημα με τους ανθρώπους, τα παιδιά, αλλά και με τους υπόλοιπους σκύλους.

Ο Άρνι είχε εντοπιστεί τυχαία από την εθελόντρια μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS Ελευθερία Χαρωπή να περιφέρεται με δερματικά προβλήματα σ΄ ένα βενζινάδικο της εθνικής οδού, στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Τον φωτογράφισε και γύρισε πίσω στην Αθήνα αφήνοντας την καρδιά της εκεί δίπλα του και δίνοντας την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα για να τον σώσει. Και τήρησε την υπόσχεσή της.

 

 

Μετά από δύο μέρες, η Ελευθερία Χαρωπή μαζί με τους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS, Αλέξη Μαντζώρο και Βάλια Ορφανίδου, πήγαν στο βενζινάδικο, τον έψαξαν, τον βρήκαν και μετά από τρεις ολόκληρες ώρες κατάφεραν τελικά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Και τότε, η ζωή του άλλαξε για πάντα. 

Ο αρκούδος, όπως χαϊδευτικά τον φωνάζουν οι σωτήρες του, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, δοτικός και πιστός σκύλος και δικαίως έχει κλέψει τις καρδιές των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να του βρουν μια στοργική οικογένεια που θα τον αγαπάει όπως τον αγαπάνε κι εκείνοι.

Όποιος θέλει να τον φιλοξενήσει ή να του χαρίσει το παντοτινό του σπίτι μπορεί να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου  6988984135.