Έκκληση υιοθεσίας των δύο σκύλων που ζουν δεμένοι στη βεράντα του σπιτιού τους μετά τη φυλάκιση της ιδιοκτήτριας τους

Από τον Ιούλιο του 2015 τα δύο σκυλάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες παραμένουν δεμένα στη βεράντα του σπιτιού τους μετά τον εγκλεισμό της ιδιοκτήτριας τους σε φυλακή εκτός Χανίων Κρήτης και για άγνωστο χρονικό διάστημα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα σημείο ενδιαφέροντος για τα ζώα της.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κα Νατάσσα Βυσσίνου Μπομπολάκη υπάρχουν πληροφορίες ότι τα δύο σκυλάκια, η μαμά Zoe και ο «γιός» της Seed, ήταν πολύ παραμελημένα από την ιδιοκτήτριά τους ακόμη κι όταν εκείνη διέμενε στο σπίτι της.

 

 

Φιλόζωη κάτοικος της περιοχής στο Αρώνι Χανίων ταΐζει τα δύο σκυλιά, αλλά σύντομα πρόκειται να μετακομίσει και δεν θα έχει τη δυνατότητα να τα φροντίζει πλέον. Σύμφωνα με την κα Νατάσσα Βυσσίνου Μπομπολάκη, η ύπαρξη των δύο ζώων έχει εξοργίσει ορισμένους γείτονες. Κάποιοι δε εξ αυτών έχουν απειλήσει τη ζωή των δύο μικρόσωμων σκύλων, λέγοντας στη γυναίκα που τους παρέχει λίγη τροφή «Αν δεις και πάθουν κάτι τα σκυλιά θα το έχω κάνει εγώ».

Σημειωτέον το σπίτι όπου διέμενε η ιδιοκτήτριά τους ήταν ενοικιασμένο και θα αποδοθεί στην εκμισθώτρια, οπότε ο κίνδυνος τα δυο σκυλιά να πεταχτούν στο δρόμο είναι παραπάνω από υπαρκτός. «Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί μια ζεστή αγκαλιά για τα δύο αυτά υπέροχα πλάσματα που και πάλι πληρώνουν χωρίς να φταίνε τις δικές μας ανευθυνότητες. Επισκεφτήκαμε τα δυο σκυλιά. Ράγισε και πάλι η καρδιά μας στη θέα τους κι ελπίζουμε ότι σύντομα κάποιοι θα βρεθούν να τα υιοθετήσουν. Ο μικρός είναι πολύ δεμένος με τη μητέρα του. Την κοιτάζει συνέχεια μέσα στα μάτια γι’ αυτό θα ήταν ευχής έργο να μην αποχωριστούν» αναφέρει η κα Νατάσσα Βυσσίνου Μπομπολάκη.

 

 

Τα δύο σκυλάκια ζητούν απεγνωσμένα μια οικογένεια που θα τους χαρίσει ό,τι μέχρι τώρα έχουν στερηθεί. Και τα δύο είναι μικρά σε ηλικία και ιδίως το άσπρο σκυλάκι που είναι ηλικίας μόλις ενός έτους.

Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει το σπίτι του σ’ αυτά τα πλάσματα να επικοινωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6976489349 ή να αφήσει μήνυμα στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».