Ένα πανέμορφο θηλυκό Ντόμπερμαν ψάχνει μια παντοτινή οικογένεια

Αμελί. Ένα υπέροχο θηλυκό Ντόμπερμαν 2,5 ετών με έναν εξίσου υπέροχο χαρακτήρα που γλίτωσε τον ακρωτηριασμό της ουρά και των αυτιών της, αλλά δεν απέφυγε την ανευθυνότητα του πρώην «ιδιοκτήτη» της που την άφησε άστεγη.

Άγνωστος και ασύλληπτος ο λόγος για τον οποίο κατέληξε στον δρόμο. Δεν έχει όμως πια σημασία καθώς αυτό που προέχει είναι να βρει τη νέα της οικογένεια.

 

 

Είναι πολύ τρυφερή, ανθρωποκεντρική, ήρεμη, καλή και κοινωνική με τα περισσότερα άλλα σκυλιά. Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) που φροντίζει την σκυλίτσα, θα βοηθήσει τον νέο της κηδεμόνα σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιες χρήσιμες συμβουλές από εκπαιδευτή σκύλων για να ξεπεράσει πολύ μικρές φοβίες της.

Είναι υγιέστατη και γεννημένη περίπου τον Ιούλιο του 2015. Θα δοθεί για υιοθεσία από τον Σ.Π.Α.Ζ. (Αρ. Πρωτοδ. Αθηνών 773/87) στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει την Αμελί μπορεί να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6945598760 (καθημερινές μετά τις 16:00 ή Σαββατοκύριακο).