Ένα υπέροχο πλάσμα ψάχνει τον άνθρωπο του

Ο Κίσσιφερ δεν έχει ματάκια, αλλά δεν υστερεί σε τίποτα από τα γατάκια της ηλικίας του. Είναι παιχνιδιάρης, χαδιάρης κι ένα ιδιαίτερα καλοκάγαθο πλάσμα που ψάχνει το δικό του άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει και θα του χαρίσει την αγάπη και τη θαλπωρή που τόσο έχει ανάγκη.

Αυτό το υπέροχο ψυχάκι έπεσε κυριολεκτικά εξ ουρανού. Μια παρέα νεαρών που έτρωγαν σε μια ταβέρνα, είδαν ξαφνικά να πέφτει από την κληματαριά πάνω από το τραπέζι τους, ένα ξανθό γατάκι με εμφανές πρόβλημα στα μάτια. Το πήραν μαζί τους και το φιλοξένησαν για λίγες μέρες.

 

 

Μετά ο Κίσσιφερ μετακόμισε προσωρινά στο σπίτι της Ντόλυ Χατζημανώλη, εθελόντρια και μέλος του ΔΣ του Καταφυγίου Ζώων – Animal Refuge. Τον μετέφερε στην Κτηνιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στα μάτια του.

Δυστυχώς το ένα μάτι όχι μόνο δεν μπορούσε να σωθεί αλλά υπήρχε και άμεσος κίνδυνος υδροκεφαλισμού και μόλυνσης. Έγινε λοιπόν άμεσα η εξόρυξη του ενός οφθαλμού και αργότερα και του άλλου καθώς υπήρξε διόγκωση και μόλυνση και σ’ αυτό.

 

 

Ο Κίσσιφερ πάντως δεν δείχνει να ξέρει ότι είναι τυφλός. Τρέχει, παίζει και απαιτεί την καλύτερη θέση στον καναπέ. Είναι ένα αξιαγάπητο, γλυκύτατο πλάσμα, περίπου 8 μηνών, τρυφερό, ανθρωποκεντρικό και πολύ παιγνιδιάρικο που πραγματικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τ’ άλλα γατιά που έχουν την όραση τους.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον Κίσσιφερ (αρ. μικροτσίπ 941000017894987) μπορεί να αφήσει μήνυμα στο Καταφύγιο Ζώων – Animal Refuge στο email: [email protected] ή στο inbox της Σελίδας στο facebook.