Επείγουσα έκκληση για τη φιλοξενία ή υιοθεσία των 7 κουταβιών που εγκαταλείφθηκαν έξω από δημοτικό σχολείο του Άργους

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους «Λάιζα» απευθύνει επείγουσα έκκληση μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» για τη φιλοξενία ή την υιοθεσία των επτά κουταβιών που κάποιος ασυνείδητος εγκατέλειψε σήμερα το πρωί μέσα σε δύο τελάρα έξω από την είσοδο δημοτικού σχολείου στο Άργος (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε σε ποιο δημοτικό σχολείο).

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σύλλογος Άργους «Λάιζα» κα Κατερίνα Καλλέργη μιλώντας στις «Ιστορίες Αδέσποτων» ανέφερε ότι οι λιγοστοί εθελοντές μέλη του δεν έχουν διαθέσιμο χώρο να τα φιλοξενήσουν και ως εκ τούτου επείγει να βρεθούν σπίτια γι’ αυτά τα πλάσματα. Ήδη έχουν υιοθετηθεί τέσσερα κουτάβια, ενώ τα υπόλοιπα 3 εξακολουθούν να παραμένουν έξω από το δημοτικό σχολείο.

 

 

«Είμαστε μόλις 4 εθελοντές που φιλοξενούμε και φροντίζουμε 85 σκυλιά, ενώ το χρέος μας στον κτηνίατρο αγγίζει τις 6.500 ευρώ.  Αδυνατούμε να αναλάβουμε και αυτά τα κουτάβια. Κάνουμε έκκληση για φιλοξενίες των μικρών γιατί κινδυνεύουν. 

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το ζήτημα των αδέσποτων δεν αφορά μόνο όσους αγαπούν τα ζώα. Το να απαιτούμε λύσεις από τέσσερις ανθρώπους που είναι πνιγμένοι από περιστατικά δεν είναι λογικό. Τα προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε αφορούν όλους μας και όχι μόνο τους εθελοντές» επισημαίνει η κα Κατερίνα Καλλέργη στις «Ιστορίες Αδέσποτων».

 

 

Όποιος ή όποια επιθυμεί να φιλοξενήσει ή να υιοθετήσει ένα από τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια ή γνωρίζει ποιος εγκατάλειψε τα ζώα έξω από το δημοτικό σχολείο να επικοινωνήσει με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους «Λάιζα» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6970460279.