Έτοιμος να βρει την παντοτινή του οικογένεια ο Τζόκερ που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι

Μετά από δύο μήνες ανάρρωσης ο Τζόκερ που εντοπίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου πυροβολημένος εξ επαφής στο κεφάλι στην Ναύπακτο είναι έτοιμος να βρει τη δική του οικογένεια για να ζήσει με αγάπη όπως αξίζει σε όλα τα πλάσματα.

Ο Τζόκερ μεταφέρθηκε από μέλη της ομάδας «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» στις 7 Νοεμβρίου  στον κτηνίατρο Νίκο Πλούμη, ο οποίος κατά την εξέταση διαπίστωσε ότι το ζώο πυροβολήθηκε στο κεφάλι από πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα  τα φυσίγγια να του τρυπήσουν όλο το δεξί άνω χείλος, σπάζοντας ακόμα και την ωμοπλάτη του, ενώ του τύφλωσαν και το αριστερό του μάτι. Ο κ. Πλούμης αφιλοκερδώς καθάρισε τις πληγές του, έραψε τα τραύματά του και τον στείρωσε.

 

 

Η ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» αναζητεί τώρα την καταλληλότερη οικογένεια για τον Τζόκερ, ο οποίος θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπ, το κόστος του οποίου θα επιβαρύνει τον νέο του κηδεμόνα.

Μέχρι ο Τζόκερ να βρει τους δικούς του ανθρώπους φιλοξενείται στο σπίτι εθελόντριας της ομάδας και έχει μεγάλη ανάγκη για ξηρά τροφή με κροκέτες μικρού μεγέθους.

Όποιος μπορεί να προσφέρει τροφή μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα «Φιλόζωοι Εθελοντές Ναυπάκτου» μέσω facebook ή να καταθέσει χρήματα με την αιτιολογία «Για τον Τζόκερ» στον ακόλουθο λογαριασμό του κτηνιάτρου Νίκου Πλούμη που ανέλαβε την περίθαλψη του ζώου. Τράπεζα Alpha bank: 221-002101-090684 & Iban: GR5401402210221002101090684.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Τζόκερ καλέστε τον κ. Πλούμη στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 26340 29015.