Γλυφάδα: Έκκληση για τη φιλοξενία του σκύλου που βρέθηκε με θηλιά από καλώδιο στο λαιμό του

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) κάνει επείγουσα έκκληση για την φιλοξενία του σκύλου που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος εντοπίστηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 να τρέχει στη μέση του δρόμου κοντά στο Γκολφ της Γλυφάδας, έχοντας ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του, που κάποιος ασυνείδητος είχε περάσει σαν θηλιά σε αυτό το πλάσμα για να το βασανίσει.

Ήταν πολύ πεινασμένος και διψασμένος, ενώ δεν έφερε ηλεκτρονική ταυτότητα για να εντοπιστεί ο κηδεμόνας του αν το ζώο είχε χαθεί. Είναι νεαρός σε ηλικία και το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ότι τα μάτια του έχουν διαφορετικό χρώμα. Το δεξί είναι γαλάζιο και το αριστερό καστανό.

 

 

Ο Σ.Π.Α.Ζ. απευθύνει έκκληση σε όποιον θα μπορούσε να προσφέρει φιλοξενία σε αυτό το πλάσμα καθώς όλοι οι εθελοντές του έχουν τα σπίτια τους γεμάτα με ζώα που βρήκαν στους δρόμους και φροντίζουν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε ή αν κάποιος αναγνωρίζει τον σκυλάκο, να επικοινωνήσει με τον Σ.Π.Α.Ζ. στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα που διαθέτει στο facebook.