Η χαδιάρα Μίου ψάχνει το σπιτικό με τους πιο μαλακούς καναπέδες

H Μίου βρέθηκε να γυρίζει αδέσποτη στο κέντρο της Λάρισας από εθελοντή του Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Για να του δείξει πόσο χάρηκε για τη γνωριμία τους, ξάπλωσε ανάσκελα στο πεζοδρόμιο δείχνοντας την κοιλίτσα της για χάδια. Αυτή την πανέμορφη γατούλα δε μπορούσε να την αφήσει ούτε ένα λεπτό ακόμη στο δρόμο.

Η Μίου στειρώθηκε και φιλοξενείται στο σπίτι εθελόντριας του Σωματείου όπου δε σταμάτησε να χουρχουρίζει και να ζυμώνει με τα πατουσάκια της ακόμη και στον αέρα.  Είναι περίπου ενός έτους, απίστευτα χαδιάρα, ήσυχη και τρελαίνεται για φιλάκια.

 

 

Όποιος θέλει να βάλει στη ζωή του τη Μίου μπορεί να καλέσει στους αριθμους κινητών τηλεφώνων 6977695323 ή 6993905278 ή να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση μικροτσίπ σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012.

Η γατούλα βρίσκεται στη Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa).