Η Ήρα και τα…αφτιά της ψάχνουν μια παντοτινή οικογένεια!

Αυτό το πανέμορφο και καλοσυνάτο πλάσμα ακούει στ΄ όνομα Ήρα και βρέθηκε πριν από 4 περίπου μήνες με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη μέσα σ’ ένα χωράφι σε περιοχή της Λάρισας. Η μικρή Ήρα ήταν μόλις 3 μηνών και διασώθηκε από τους εθελοντές του  Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L.

Υποβλήθηκε σε 3 επιτυχημένα χειρουργεία και σήμερα η κουταβίνα, με το χαρακτηριστικό χαριτωμένο γνώρισμα των μεγάλων αφτιών, είναι καλά στην υγεία της, μαθαίνει τη ζωή μέσα στο σπίτι, συμβιώνει πολύ καλά με άλλα σκυλιά και γάτες και παράλληλα ψάχνει τη δική της οικογένεια.

 

 

Η Ήρα είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι ηλικίας 7 μηνών, χαρούμενο, έξυπνο και ανθρωποκεντρικό που περιμένει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στην αγάπη!

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε την Ήρα επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6993905278 ή στείλτε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip (σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012). Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση.

Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία υιοθεσίας, πατήστε εδώ