Η πανέμορφη και περήφανη Μάγια ψάχνει τη δική της ξεχωριστή οικογένεια

Η Μάγια είναι ένα από τα σκυλάκια που έσωσε και φροντίζει η Νατάσα Παρδάλη που ακόμα δε βρέθηκε εκείνος που θα εκτιμήσει το χαρακτήρα της και θα την υιοθετήσει. Η Μάγια ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της αφού έπεσε θύμα εγκατάλειψης από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη της και διασώθηκε ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Είναι περίπου 3 ετών, μεσαίου μεγέθους, ράτσας Αγγλικό Σέττερ. Έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία της για λεϊσμανίωση. Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και τσιπαρισμένη με συμβόλαιο υιοθεσίας. Όποιος ενδιαφέρεται ν’ ανοίξει το σπίτι του σ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα μπορεί να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου  6973920362.

 

 

Η Νατάσα Παρδάλη που δραστηριοποιείται εθελοντικά στην περιοχή της Λαμίας βοηθώντας τ’ αδέσποτα ζώα αναφέρει για τη Μάγια της: «Γλυκιά μου Μάγια δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για εσένα. Σε βρήκα στην άκρη του δρόμου όταν πλέον περίμενες απλώς να πεθάνεις. Αντίκρισα ενα εξαθλιωμένο πλάσμα. Δεν είχες πια ούτε τη δύναμη να αντισταθείς όταν σε σήκωσα.

Αυτοί που εσύ σίγουρα αγάπησες, όταν αρρώστησες, σε πέταξαν στο δρόμο σαν ένα άχρηστο αντικείμενο. Μόνο τα κόκκαλα σου είχαν απομείνει που ήταν γεμάτα πληγές. Μαζί ξεκινήσαμε το δύσκολο δρόμο για να κρατηθείς στη ζωή.

 

 

Πάλεψες με όλη σου τη δύναμη και τα κατάφερες. Ήθελες τόσο πολύ να ζήσεις. Μόνο αγάπη μου χάρισες από τη μέρα που ήρθες στη ζωή μου. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα που αποζητά συνεχώς την ανθρώπινη επαφή. Με ακολουθούσες πάντα σε κάθε βήμα μου. Τα μάτια σου κάθε στιγμή καρφωμένα πάνω μου. Πώς άντεξαν να σε πετάξουν;

 

 

Σήμερα είσαι ένα αρχοντικό και περήφανο σκυλάκι. Είσαι έτοιμη πλέον να αναζητήσεις την οικογένεια που θα σε αγαπήσει όσο αξίζεις! Σου υπόσχομαι ότι θα δοθείς μόνο σε ανθρώπους που θα σε κάνουν ισότιμο μέλος στην οικογένεια τους και κανείς πια δεν θα σε χρησιμοποιήσει ως εργαλείο για κυνήγι».