Η Τεκίλα χρειάζεται ένα στοργικό σπίτι

Η Τεκίλα, όπως την ονόμασαν οι εθελοντές του Ζωοφιλικού Συλλόγου Περάματος (ΣΩ.ΣΥ.ΠΕ.), εντοπίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου να είναι δεμένη σε κολώνα σε λεωφόρο του Περάματος. Εθελόντρια του ΣΩ.ΣΥ.ΠΕ. έλαβε τις φωτογραφίες της εγκαταλελειμμένης σκυλίτσας στο κινητό της τηλέφωνο και έσπευσε στο σημείο για να τη βοηθήσει.

Μέχρι όμως να φθάσει η σκυλίτσα κατάφερε να λυθεί. Τότε άρχισε να τρέχει πανικόβλητη στο δρόμο  με αποτέλεσμα να την χτυπήσει, ευτυχώς ελαφρά, διερχόμενο αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και βρίσκεται πια υπό τη φροντίδα του ΣΩ.ΣΥ.ΠΕ.

Η σκυλίτσα, η οποία είναι μόλις 3 ετών, φαίνεται ότι έχει γεννήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Είναι διασταύρωση Μπιγκλ με Πόιντερ. «Είναι πολύ φιλική και πολύ ήσυχη. Ειλικρινά αναρωτιόμαστε πως πετάει κανείς στο δρόμο ένα τέτοιο διαμάντι» αναφέρουν οι εθελοντές του ΣΩ.ΣΥ.ΠΕ.

Όποιος αναγνωρίζει ή ενδιαφέρεται να υιοθετήσει την Τεκίλα, μπορεί να καλέσει τον ΣΩ.ΣΥ.ΠΕ. στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6945367391.