Ιόλη: Ένα υπέροχο πλάσμα ψάχνει τον άνθρωπό του

Η Ιόλη είναι μια σκυλίτσα απίστευτα τρυφερή, χαδιάρα, ήσυχη και παιχνιδιάρα περίπου 3 ετών. Ψάχνει το δικό της άνθρωπο που θα την αγαπήσει και θα την κάνει συνοδοιπόρο στη ζωή του.

Βρέθηκε πριν από 2 χρόνια να ζει σε κάποιο χωράφι στο Κορωπί Αττικής μαζί με τα κουτάβια της. Ήταν ένα ιδιαίτερα φοβισμένο και ταλαιπωρημένο πλάσμα που είχε χάσει την εμπιστοσύνη του προς τους ανθρώπους.

 

 

Αφέθηκε όμως στα χέρια της Φλώρας Δεσυπρή, η οποία νοιάστηκε για εκείνη και τα κουτάβια της κι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της ώστε να της διώξει το φόβο χαρίζοντάς της την αγάπη και τη θαλπωρή που ίσως δεν είχε γνωρίσει ποτέ της.

 

 

Η πανέμορφη Ιόλη βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια σε φιλοξενία και ψάχνει έναν άνθρωπο που θα θελήσει να την έχει για συντροφιά και θα εκτιμήσει το καλό της χαρακτήρα. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη.

 

 

Η Ιόλη είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους και τ’ άλλα σκυλάκια. Δεν θα μπορούσε όμως να συμβιώσει με γάτες καθώς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τα χαριτωμένα αυτά αιλουροειδή. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας.

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται για την Ιόλη μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φλώρα Δεσυπρή αφήνοντας μήνυμα στο προσωπικό προφίλ της στο facebook ή καλώντας στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6932520521. Δώστε την ευκαιρία σ' ένα ενήλικο ζώο να σας δείξει την αγάπη του.